zaterdag 9 augustus 2014

9 augustus: Legoland

4.30 uur: mamaaaaaaaaaaaaa! Ik ben speentje kwijt! Ships...dit is wel erg vroeg. Helaas zat slapen er niet meer in dus dan maar een ontbijtje maken. Toen het licht werd, rond 6.45 uur, is Peter een rondje gaan hardlopen over het park. Rond 9.00 uur zijn we richting Winter Haven gereden waar Legoland is, ongeveer een half uurtje rijden.
Onderweg wilden we een koffie bij Starbuck halen maar geen Starbucks te vinden! De navigatie was het er niet mee eens waarschijnlijk. Iets voor 10 uur reden we het parkeerterrein op van Legoland. De opening was net bezig. Het was inmiddels al erg warm geworden dus eerst maar even wat drinken en snoepen. Eindelijk die koffie....OK, geen Starbucks maar het was heerlijk. Peter, Resa en Viggo gingen een rondje in de carrousel. Leonie deelde een bankje in de schaduw met 2 Afro Amerikaanse dames van zo'n 150 kilo per stuk die -waarschijnlijk- de laatste roddels aan het doornemen waren. Het was niet helemaal te volgen door het Zuidelijke accent. We gingen verder naar Duplo Valley. Leonie mocht een rondje mee in de tractor. 

Bij DUPLO splash & play hielden Resa en Viggo de kleding niet droog, niet erg, dat was juist even lekker verkoelend. Na de attractie World of Chima (varen in bootjes terwijl je mensen op de kant kunt natspuiten maar zij jou ook) waren we allemaal niet meer droog.

Even een tussenstop gemaakt bij Granny's Apple Fries. Die wilde Leonie wel eens proberen. Heel raar, je denk patat te eten maar het smaakt zoet: appel met suiker en slagroom, best lekker!

Via Miniland: Amerikaanse steden en bezienswaardigheden nagebouwd met Legosteentjes en Star Wars zijn we naar de Drivingschool gelopen. Resa wilde haar driverslicence halen en ze is geslaagd! (de kenners weten het prijskaartje, too much...maar ach we zijn op vakantie denken we maar). 


Inmiddels was het 15.30 uur en de lucht begon aardig te betrekken en het was stevig gaan waaien. En af en toe een lichtflits en donderklap. Tijd om naar huis te gaan. Het was ook wel weer etenstijd geworden en dit keer een heerlijke steak gegeten bij Outback Steakhouse. Nog even een paar boodschapjes gehaald bij de supermarkt en voor het slapen natuurlijk nog even het zwembad in. 
Het weer vandaag: erg warm, zonnig (36 graden) en aan het eind van de dag een buitje gehad.3 opmerkingen:

 1. Wisten jullie dat Windsor Hills ook een heel mooie community pool heeft. Is erg leuk voor de kinderen.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk park voor de kinderen! Genieten geblazen! En lekker gegegeten bij outback, dit lijkt op vakantie! Veel,plezier weer morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Legoland vonden wij ook leuk om een keer gezien te hebben, lekker rustig park.
  Outback is natuurlijk super eten, maar Texas Roadhouse is ook zeker een aanrader, leuker voor de kids!
  Veel plezier, gr Esther

  BeantwoordenVerwijderen