donderdag 21 augustus 2014

21 augustus: reisdag naar Treasure Island

Het was een onrustig nachtje. Peter had erg veel pijn aan zijn teen/voet. Helaas is de jicht alleen maar erger geworden. Vanmorgen dus eerst maar naar de CVS pharmacy gereden voor Ibuprofen. Hopelijk gaat het snel beter.
De koffers ingepakt en rond 11.00 uur waren we klaar voor vertrek. Ook nu weer verlaten we met pijn in ons hart deze prachtige plek. Als afscheid krijgen Leonie en Resa nog een kadootje: een groep dolfijnen zwemt langs....zucht...
We rijden het eiland af over de brug op weg naar onze volgende bestemming: Treasure Island.


Deze hebben we gelukkig niet nodig gehad (het is hier in Florida tenslotte orkaanseizoen):

Onderweg doen we een paar plaspauzes (ja Viggo die net zindelijk is) en een koffiestop bij Starbucks die ons trakteert op tegeltjeswijsheden van Oprah Winfrey:

Resa vermaakt zich met loomen:

Onderweg komen we toch wat aparte reclameborden tegen:

We rijden over de Interstate 95 richting Tampa en rijden over de erg hoge Sunshine Skyway Bridge:
Dit was wel erg zielig...heb je met je gespaarde coupons voor de rest van je leven wc papier gekocht, krijg je dit:

En dan zijn we er bijna.

Rond 15.45 uur checken we in bij Sunset Vista Beachfront Suites.We zetten de koffers in het appartement, ook weer erg ruim en goed verzorgd: ruime woonkamer en volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, wasmachine en droger en 2 badkamers. We trekken onze zwemkleding aan en nemen een lekkere duik in het zwembad. We kletsen wat met een Nederlandse man en dochter. Daarna eten we wat bij het "Amerikaanse specialiteitenrestaurant met de gele M". Koffers uitgepakt, wasjes in de machine en kindjes naar bed. Morgen gaan het hier eens verder bekijken.
Het weer vandaag: zon en 36 graden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten