donderdag 14 augustus 2014

14 augustus: SeaWorld, shoppen, Rainforest Café

Vanmorgen vroeg is Leonie eerst 5 KM gaan hardlopen, Peter was intussen het leeshuiswerk met Resa gaan doen. Na het hardlopen een verkoelende duik in het zwembad genomen, samen met Resa. Na het ontbijt even gefacetimed met oma en toen de auto in. Vandaag gingen we gesplitst op pad: Leonie wilde graag even alleen gaan shoppen (moeders: jullie begrijpen vast heel goed waarom ;-) ) en Peter ging met de kids naar SeaWorld. We hebben 14-dagen passen voor de SeaWorld parken dus kunnen zo vaak als we willen gaan. Om 10.30 uur werd Leonie afgezet bij shopparadijs Premium Outlet International Drive. En daar prima vermaakt! De buit van vandaag: Guess: voor Leonie 2 broeken, tas, sneakers, ketting en een broek en shirt voor Resa. Tommy Hilfiger: voor Viggo 2 polo's. Lacoste: voor Peter 2 polo's. Asics: hardloopkleding voor Leonie. Calvin Klein: voor Leonie: 2 t-shirts, hempje en vestje. Om 15.00 uur werd Leonie weer opgehaald.
Peter had met de kids een leuke dag gehad in SeaWorld. Vandaag geen shows gedaan maar de dieren bekeken.

Even lunchen: (in NL gaan we weer aan de gezonde hap hoor!). Enne....bijna helemaal op!

Toen we weer compleet waren zijn we naar Downtown Disney gereden. Daar zijn allemaal restaurants en (Disney)winkels. We hadden om 16.30 uur gereserveerd bij het Rainforest Café. In het restaurant is een regenwoud nagemaakt en elk half uur gaat het onweren en de dieren gaan geluid maken en bewegen. Viggo vond het maar wat spannend! Resa was al eerder hier geweest en ook in Disneyland Parijs dus wist al wat er ging gebeuren. We hebben lekker gegeten.


En we hadden natuurlijk ruimte over gelaten voor de beroemde "volcano": brownies met daarin ijs en bovenop mashmellow. Hoezo caloriebom?!

Na het eten nog wat winkeltjes bekeken. Er is ook een Disney kerstwinkel, vol met kerstballen en andere kerstversiering (ja oma, we hebben er eentje meegenomen!)Rond 19.30 uur weer terug naar ons huisje. Resa heeft nog een duikje genomen in het zwembad en toen lekker naar bed en slapen.
Het weer vandaag: zonnig, 36 graden met aan het eind van de dag een paar spetters.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten