vrijdag 15 augustus 2014

15 augustus: Bush Gardens

We hebben vanmorgen allemaal een beetje uitgeslapen en we doen rustig aan. Ontbijten, Resa's leeshuiswerk en facetimen met opa (en oma). Rond 9.45 uur vertrekken we naar Bush Gardens. Het is ruim een uur rijden vanaf ons huisje. Bush Gardens is een dierentuin en attractiepark met heel veel (vreselijke!) achtbanen. Rond 11.00 uur parkeren we op de preferred parking, vlak voor de ingang.
Het valt ons op dat het ontzettend rustig is, later begrijpen we waarom....

We lopen linksom, langs de Bird Gardens en bezoeken de kangaroes. Viggo mag er niet in, vanaf 5 jaar mag je er in (safety reasons). Hij krijgt als troost van de meneer bij de ingang een bakje eendenvoer en gaat met Peter de eendjes voeren. 

Je kunt de kangaroes aaien maar Resa durfde het niet.

We liepen verder langs de schildpadden en flamingo's.

Dit is toch weer echt typisch Amerikaans (bedenk de strijkorkestmuziek dat je erbij hoorde er even bij):

We kwamen vervolgens aan in Sesame Street Safari of Fun. Erg leuk gedeelte voor kleintjes en Viggo genoot van de attracties. Er was bijna niemand dus we hoefden nergens te wachten en mochten zelfs blijven zitten voor een extra rondje.

De lucht werd intussen pikzwart en het begon te onweren en te regenen (echt Floridaweer dus!). Vanwege de veiligheid werden alle attracties in het park gesloten. We zijn maar even wat gaan eten bij het Zambia Smokehouse. Het bleef maar regenen en onweren dus we besloten maar om weer naar huis te gaan. We komen later in onze vakantie nog terug in dit park.

Bij ons huisje was het wel droog en Peter en de kids gingen nog even zwemmen in het grote zwembad van het resort.
Vanavond gaan we de koffers inpakken....erg jammer het bevalt ons goed hier! Morgen laten we de drukte van Orlando achter ons en vertrekken we naar Sanibel Island. Dat ligt in het zuidwesten van Florida, aan de Golf van Mexico.
Het weer vandaag: bewolkt en ook regen en onweer, maar wel 28 graden.

3 opmerkingen:

 1. Jammer van het weer, maar wel lekker rustig!
  Op naar Sanibel, dat wordt vast super genieten aan het strand....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat jammer van het weer! Wij vonden bush gardens een van de leukste parken, dus ik hoop dat jullie nog eens terug kunnen gaan. Fijne reis richting sanibel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een best regenbuitje. Maar wel een heel mooi park!

  BeantwoordenVerwijderen