woensdag 20 augustus 2014

20 augustus: Dollars laten rollen bij de Miromar Outlets

Leonie was weer op tijd wakker. De rest slaapt lekker uit en de kids slapen het klokje rond. Leonie begint de dag met een rondje hardlopen. 5 KM op het zand in de brandende zon met 28 graden, dat was heel heftig! Maar het was wel fijn, al dat vette-vele-zoete-zoute eten hier.....pffff....
Peter moet het hardlopen helaas overslaan, hij heeft pijn aan zijn grote teen, waarschijnlijk jicht (heeft hij al eerder last van gehad). We kijken het nog even aan, als de pijn erger gaat worden moeten we toch maar een dokter gaan opzoeken en om medicijnen vragen.

Op het strand kwam Leonie deze jongen (of meisje?) tegen. De man die erbij stond vertelde dat hij er tegenaan was gezwommen. Brrrrr....gaan we nog ontspannen zwemmen...?

We doen rustig aan vanmorgen en later in de ochtend rijden we naar de Miromar Outlets in Estero, ongeveer 35 minuten vanaf Sanibel Island.
We rijden een stuk over de in Florida welbekende "Tamiami Trail". Deze weg loopt van Tampa tot Miami en is 425 km lang.

We parkeren op het bijna lege parkeerterrein van de Miromar Outlets. Wat een verschil met Orlando! Daar moet je bijna vechten om een parkeerplaats.

We shoppen, shoppen en shoppen....en tussendoor gaan we wat lekkers halen bij de Rocky Mountain Chocolate Factory.

De buit van vandaag: 5 paar All Stars bij Converse, 1 paar schoenen (met lichtjes!) bij Skechers, 2 spijkerbroeken, 1 korte broek, 2 shirts, slippers, riem en armbandje bij Guess, 1 shirt bij Gap en 4 shirts bij Abercrombie & Fitch. Het was wel weer even genoeg want het moet straks ook allemaal nog in de koffers passen. Gelukkig hadden we nog ruimte en gewicht "over" in de koffers, we hadden hier al rekening mee gehouden. Maar het is hier zo lekker geprijst dat je blijft kopen!

De kids houden we zoet met een ijsje ;-)Eind van de middag rijden we terug. De kids zijn het shoppen goed zat ;-)
We rijden (in een flinke onweersbui) naar Sanibel Island, betalen weer 6 dollar toll om de brug over te kunnen.

En we eten bij een Italiaans restaurant, was erg lekker en aardige bediening.
Het valt ons op dat het serviceniveau hier in de V.S. erg hoog is in winkels, restaurants etc. Kunnen wij Nederlanders nog wat van leren....
Mensen zijn ook erg aardig en zijn geïnteresseerd in waar je vandaar komt. Vandaag 2 x de vraag gehad of het warm is in Nederland....ehhhhh....nu vooral nat ;-)
Rond 19.30 zijn we thuis. Resa leest nog haar Vos en Haas en dan lekker slapen.
Ons laatste nachtje hier...echt jammer....het is hier heerlijk!
Morgen vertrekken we naar Treasure Island, ook aan de Golf van Mexico maar dan een stuk noordelijker in de buurt van Clearwater. Het is 2,5 uur rijden hiervandaan.
Het weer vandaag: zon, 35 graden met eind van de middag een onweersbui.

3 opmerkingen:

  1. Winkelen aan de kant van de golf van Mexico is echt een verademing in vergelijking met Orlando. Heerlijk toch zo rustig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker shopdagje.....zucht.....zo heimwee.......

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooooh...leuk, wij waren donderdag in Miromar..prachtige mall he? Nu weer thuis helaas.....veel plezier nog jullie!

    BeantwoordenVerwijderen