maandag 11 augustus 2014

11 augustus: Aquatica en shoppen

Vanmorgen was het weer vroeg voor Leonie, om 5.00 uur klaar wakker! De rest volgde om 6.30 uur. Rond 7.00 uur wordt het hier licht. Leonie stond al in de startblokken voor een rondje hardlopen.

Een rondje van 5 KM gelopen, geen recordtijd maar dat is logisch in deze warmte. Onderweg vriendelijk begroet door medejoggers en er keek een alligator hongerig naar dat hapje dat voorbij kwam rennen.
De kids hadden intussen ontbeten (zijn lastige eters) en wij wilden graag gaan ontbijten bij Cracker Barrel.

Het was weer veeeeel te veel natuurlijk. Met de magen vol zijn we naar Aquatica gereden. Dat is een groot waterpark met zwembaden en glijbanen. Ook hier mochten we met onze pas voor de deur parkeren, erg handig. We hadden met de kids een paar rondjes lazy rizer gedaan en toen begon de lucht te betrekken. Het kwam met bakken uit de hemel en het begon te onweren. Alle attracties werden gesloten en wij zijn voor de zekerheid maar ergens binnen gaan zitten want met dat onweer en water...brrrr.
Na 3 kwartier klaarde het weer op en gingen de attracties weer open. Peter is met Resa een glijbaan gaan doen en Leonie is met Viggo in het kinderbad gebleven. Daarna is Leonie met Resa op pad gegaan en vonden we elkaar weer in een ander kinderzwembad.
Nog even zwemmen in het golfslagbad en toen was het wel weer genoeg voor vandaag.
Op weg naar huis bedachten we dat we nog wel even konden gaan shoppen bij Premium Outlet Vineland, kwamen we tenslotte toch langs. Megadruk op de parkeerplaats maar gelukkig nog een plekje in de parkeergarage gevonden. Na bezoekjes aan Tommy Hilfiger en Guess begon onze creditcard te roken en zijn we maar wat gaan eten bij de foodcourt. De kids een pizza, Leonie een burrito en Peter Chinees.

Het was inmiddels al 18.30 uur dus na het eten op naar huis. Peter en Resa deden nog wat boodschapjes bij de supermarkt en Leonie heeft Viggo op bed gelegd en een wasje gedraaid. Het was weer een leuke dag!
Het weer vandaag: zonnig, 31 graden met een flinke bui en onweer in Aquatica.

2 opmerkingen:

 1. Sportief hoor zo'n rondje joggen in die warmte!
  En zo'n ontbijtje bij cracker barrel is zeker heerlijk!
  Ja onweer en dan in het water schijnt gevaarlijk te zijn, beter op het droge en wachten tot het weer voorbij is!
  Veel plezier verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, leuk om dit alles zo te lezen. Volgens mij genieten jullie op en top. Maar eh, hebben jullie ook een keuken in het huis?

  BeantwoordenVerwijderen