zaterdag 16 augustus 2014

16 augustus: op weg naar Sanibel Island met een tussenstop bij Legoland

Vanmorgen moesten we helaas ons huisje op Windsor Hills verlaten. De laatste spullen ingepakt, vaatwasser en wasmachine aangezet en met gemengde gevoelens reden we rond 9.30 uur weg. Onze reis ging naar Sanibel Island, ruim 3 uur rijden. Bij aankoop van de 14-dagen passen voor de SeaWorld parken kregen we gratis 14-dagen passen van Legoland erbij. Aangezien het op de route ligt besluiten we nog een paar uurtjes naar Legoland te gaan. Rond 11.00 uur reden we het park op.

We bekijken de dingen die we nog niet gezien hebben tijdens ons vorige bezoek. Helaas gaan de meeste attracties dicht omdat er onweer op komst is, in de verte hoorde je al wat gedonder. Ze zijn hier heel erg voorzichtig mee.

De Obama's waren thuis:

Peter voelt zich als een kind in een snoepwinkel:

Resa en Viggo maken een Legopoppetje en die kun je vervolgens (in onderdelen) gaan ruilen.
Dit is het eindresultaat:

Ahhhhh....mag ik?? Please???

Rond 14.00 uur vertrekken we weer. Het wordt ook steeds slechter weer en als we net in de auto zitten begint het te regenen. De stoelen van de kids zetten we in ligstand, DVD-tjes aan en daar gaan we.

We nemen de I-17 richting het zuiden.

Tja...je zal maar niks te doen hebben op je vrije zaterdag:

We reden door plaatsjes, langs mooie huizen, trailerparks, sinaasappelbomen en wetlands.
Hier wat sfeerfoto's van onderweg:We doen nog een sanitaire donutstop onderweg.


En nog een sanitaire stop bij een shabby tankstation:

Dit zie je toch alleen hier:

Om 17.45 uur rijden we de tolbrug over en zijn op Sanibel Island. 

Jeetje....wat is het hier mooi! We worden vriendelijk begroet door de mevrouw van Sanibel Moorings, waar we de komende 5 nachten zullen blijven. Ons appartement met uitzicht op zee (!) is prachtig en van alles voorzien. We zijn eerst even wat gaan eten want de kids waren behoorlijk moe inmiddels. Toen snel hun bedjes in en wij hebben de koffers uitgepakt. Morgen volgen foto's!

Het weer vandaag: zon, regen, onweer en toen weer zon en rond 28 graden.

1 opmerking:

  1. Wij zaten vorig jaar vlakbij Sanibel Moorings. Tip: eten bij Island Cows en ijsje bij Dairy Queen op Perinkle Way. Op zondag is veel gesloten! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen