zondag 17 augustus 2014

17 augustus: Zon, zee, strand...


Rond 6.30 uur was Leonie alweer wakker. Na een blik uit het raam snel kleding aangetrokken en met de camera naar het strand. Er waren meer mensen op het strand die de zonsopkomst wilden zien.
Het was werkelijk prachtig om te zien....

Nog een rondje over het resort gelopen om rond te kijken en wat foto's te schieten.
Na thuiskomst lekker op ons balkon ontbeten, wat een prachtig uitzicht hebben we....

Nadat we waren aangekleed hebben we bij een surfshop wat strandspulletjes gekocht en toen op naar het strand! Het was flink warm vandaag. Een verfrissende duik in zee zit er niet in hier, de zee is lauwwarm (helemaal niet erg hoor!). En natuurlijk schelpen gezocht want het strand ligt hier vol met mooie exemplaren. Dit zijn toch wel een paar mooie die we gevonden hebben vandaag:

Viggo was het rond 12.00 uur zat en Peter is een broodje met hem gaan eten en hij heeft lekker een uurtje geslapen. Rond 13.00 uur zijn Leonie en Resa ook de verkoeling van de airco gaan opzoeken en hebben we gegeten en met opa en oma gefacetimed. Dat is toch wel erg leuk, kun je een tour geven door het appartement terwijl zij duizenden kilometers weg zitten.
Na het slaapje van Viggo zijn we weer teruggegaan naar het strand. Peter zag nog een visser met een flinke haai aan zijn lijn. Ehhhh...geloof niet dat er nog gezwommen gaat worden.... ;-)
De zee loopt hier bijna niet af. Je kunt heel ver zee inlopen voordat het een beetje diep wordt. En ook geen hoge golven of stroming, voor de kids wel erg prettig.Ons appartement is rechtsboven.

Rond 17.00 uur was het wel weer genoeg. We hebben nog een duik genomen in het zwembad (ook lauwwarm water), was wel even lekker. 
De maagjes knorden intussen aardig en we zijn gaan eten bij The Island Cow. Gisteren wilden we daar al gaan eten maar toen was er een wachttijd van een half uur, daar hadden we geen zin in. Lekker gegeten, maar weer veeeel te veel. Nog even een ijsje gehaald bij de Diary Queen (ja Esther ;-) ) en toen lekker badderen en naar bed.


Het weer vandaag: zonnig, 33 graden met een klein zuchtje wind (wat prettig was).

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Wij varen morgen vanuit Cape Coral naar Sanibel..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Leonie, eindelijk heb ik op mijn gemak al je verhalen kunnen lezen. Wat ontzettend gaaf allemaal zeg. Vooral Sanibel Island, echt te gek. En wat heb je al veeel geshopt :D:D!! Het is leuk om op deze manier te zien wat jullie allemaal aan het doen zijn. Geniet er nog maar lekker van. Dat wordt denk ik weer wennen als jullie terug in NL zijn ;). Heel veel plezier nog en tot snel. Groetjes (aan iedereen), Moyane

    BeantwoordenVerwijderen