woensdag 13 augustus 2014

13 augustus: Ontbijten bij Chef Mickey's en Build-A-Bear

Vanmorgen zonder ontbijt op tijd naar Disney's Contemporary Resort vertrokken, we hadden gereserveerd om te gaan ontbijten bij Chef Mickey's. Deze vakantie gaan we niet naar de Disneyparken, we hebben ervoor gekozen om een 14-dagen pas voor de SeaWorld parken te nemen. Disney erbij doen wordt gewoon teveel aangezien je hier 4 Disneyparken hebt+2 waterparken. Dat doen we vast nog wel een ander jaar. Om toch nog een beetje Disney op te snuiven leek het ons leuk om te gaan ontbijten met Disneyfiguren. Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid. De kids genoten van de Disneyfiguren en wij van hun snoetjes...

Na het ontbijt zijn we naar de Florida Mall gereden. Met een speciale missie: build-a-bear. Resa heeft leeshuiswerk (voor de kenners: Vos en Haas) meegekregen van school om ervoor te zorgen dat haar niveau niet terugzakt in de zomervakantie. Elke dag dus een leesopdracht doen, en ja ook op vakantie. Om het voor haar een beetje leuker te maken hebben we 3 stickerkaarten gemaakt. Bij een volle stickerkaart mag ze een kadootje uitzoeken. We hadden haar thuis op You Tube een filmpje laten zien van Build-A-Bear. Je kiest een knuffelbeest uit. Die ga je opvullen, dan wassen, een naam en geboorteakte geven en dan kun je kleertjes uitkiezen en aankleden. Erg leuk voor de kids natuurlijk. Resa's stickerkaart was gisteren vol en het werd Build-A-Bear. Viggo is sinds de vakantie helemaal zindelijk dus mocht ook een beer maken.


Resa's pandabeer heet "Rosanne" en Viggo's stoere schaap in basketbaltenue heet "Vriendje".
In de Florida Mall hebben we de M&M's winkel bezocht. Vol met.....ja....M&M's natuurlijk die je kunt kopen per kleur.

En Peter is bij Abercrombie & Fitch geslaagd voor 2 t-shirts.
We hadden inmiddels wel weer trek gekregen dus op naar de Foodcourt. Peter en Leonie hebben een hamburger "all the way". van Five Guys gehaald. Daar hadden we veel positieve verhalen over gelezen en geen woord is gelogen, echt lekker! De kids hadden een pizzapunt gedeeld.

We wilden nog wat kleding inslaan bij de GAP. Allemaal goed geslaagd en ook nog een nieuwe rugzak bij The North Face. Kleding is hier zo belachelijk goedkoop: t-shirt bij GAP voor Peter 12 Dollar (= ongeveer 10 Euro). Shirts voor de kids bij Tommy Hilfiger: 11 Dollar (=ongeveer 9 Euro)!
Onze buit tot nu toe:

We waren het inmiddels wel weer zat dus op naar Windsor Hills. We hebben nog een uurtje gezwommen in het grote zwembad van het resort. Heerlijk water! (Foto: Peter leeft nog hoor, mochten jullie het je afvragen).

We hebben onze eetlimiet inmiddels wel bereikt hier dus maar even rustig aan gedaan vanavond: lekker broodjes geroosterd. De kids vonden dit ook helemaal niet erg.
Het weer vandaag: warm en zonnig, 34 graden.
En volgende keer huren we er zo eentje:


1 opmerking:

  1. Je kunt wel zien dat ze genoten hebben van het Disney ontbijt, blije smoeltjes :)
    Dan nog even lekker shoppen, heerlijk, ik heb nu al weer heimwee :(
    KSC was ook leuk!
    Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen