vrijdag 22 augustus 2014

22 augustus: Relaxdagje

Vanmorgen doen we het rustig aan. Peter doet leeshuiswerk met Resa en we ontbijten in het restaurantje hier op het resort.

Dan rijden we naar de Publix voor boodschapjes. Je bent hier zomaar een uurtje zoet met boodschappen doen, want er zijn zoveel artikelen anders en ook groter dan bij ons.

Potje Nutella:

Heerlijke taarten, gewoon bij de supermarkt te koop:


Na de boodschapjes gaat Peter naar een shoppingmall in Clearwater om een kadootje voor Resa's verjaardag te kopen. Leonie gaat met de kids zwemmen in het zwembad.


Na een tijdje horen we gedonder in de lucht en zien we lichtflitsen, dus het water uit want dat is niet echt veilig. We gaan wat relaxen in ons appartement. Resa gaat kleuren in haar kleurboekje en Viggo....

Als Peter weer thuis is gaan we weer terug naar het zwembad. De kids willen graag zwemmen in het zwembad en dus niet naar het strand. Ons maakt het niet uit dus we gaan naar het zwembad.
Leonie maakt nog wel wat foto's op het strand. Het strand is mooi wit en breed en het water is erg helder hier.
Maar na een tijdje horen we weer gedonder dus het zwembad maar weer uit. Het werd ook tijd om te badderen en te gaan eten. We rijden naar John's Pass Village & Boardwalk, hier vlakbij. Dat is een houten boardwalk met allemaal winkeltjes en restaurantjes, erg leuk.

We eten bij Sculley's. Je kunt in de restaurants goed vis eten. Peter neemt een visje, Leonie neemt kip ;-). We delen een stuk Oreo cookies taart als desert.

De kids willen nog een SpongeBob en Sonic ijsje:

Viggo veranderde in een smurf en stuiterde de rest van de avond:


Nu lekker slapen, morgen weer een nieuwe dag!
Het weer vandaag: zon met af en toe onweer in de lucht en 35 graden.

1 opmerking:

  1. O dat strand, heerlijk!! Zo jaloers.....
    Lekker smurfie heb je daar! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen