maandag 25 juli 2016

We are going to San Francisco

24 juli 2016

Onze vlucht vertrekt om 11.30 uur dus we hoeven er niet heel vroeg uit. We puzzelen dan onze bagage in de cabrio. Het past allemaal net, we zitten nog net niet met een koffer op schoot. Dat is wel weer een nadeeltje van zo'n auto, weinig bagageruimte. Maar Peter was maar wat blij met de V8 onder de motorkap, ach...hij ook zijn pleziertje, zit ik graag even krap voor in de auto. De sportstand van de auto wordt dan ook nog even uitgetest, oefff....
We brengen de auto terug naar Alamo. Daar nog wat discussie over het aftanken van de vorige auto. Ze rekenen ons bezinekosten tot een volle tank terwijl Peter de auto met volle tank heeft ingeleverd. Gelukkig hebben we alle bonnetjes nog en kan hij bewijzen getankt te hebben. 
Op het vliegveld verloopt verder alles op rolletjes dit keer. We vertrekken een kwartiertje later omdat het vliegtuig iets later binnenkomt dan gepland.
De vlucht verloopt verder rustig. Het is wel volle bak in een krapper toestel met maar 1 gangpad.
Om 19.30 uur plaatselijke tijd (we gaan weer 3 uur vooruit in tijd) landen we in San Francisco. We halen de bagage op en bellen het taxibedrijf waar we een taxi besteld hebben. Peter heeft flinke discussie aan de telefoon over de prijs want men wil ons meer rekenen dan afgesproken. Hij houdt voet bij stuk en uiteindelijk komen ze voor een paar dollar meer dan afgesproken er uit. De taxi brengt ons in een half uurtje naar ons hotel, Holiday Inn Golden Gateway. We krijgen een kamer op de 20e verdieping met prachtig uitzicht!
We zetten de koffers op de kamer en gaan beneden in het restaurant wat eten. We zijn allemaal chagerijnig van de honger geworden. Een Nederlandse jongen, alleen op reis, komt met ons een kletspraatje maken.
Het is dan inmiddels 23.30 uur (voor ons eigenlijk pas 20.30 uur) als onze luikjes dichtvallen.

1 opmerking:

  1. Mooi uitzicht op SF in jullie hotel! Ben benieuwd naar jullie belevenissen daar.
    Het is zo'n leuke stad, have fun!

    BeantwoordenVerwijderen