woensdag 13 juli 2016

Shoppen in de Ontario Mills shoppingmall

13 juli 2016

Gisteravond sliepen we allemaal snel, rond 20.30 uur. Later op de avond zat ik ineens rechtop in bed, geschrokken van enorm harde knallen. Met mijn duffe hoofd bedacht ik me dat die knallen het vuurwerk van Disney was. De Disneyland parken zijn vrijwel om de hoek, de ingang is op loopafstand van ons hotel. Ik was te moe om te gaan kijken naar het vuurwerk. De rest van de family lag in een totale coma, ze hoorden allemaal niks terwijl de ramen hier bijna uit de kamer trilden. Ik was 's morgens als eerste wakker, rond 4.30 uur, de rest wat later. We ontbijten op z'n Amerikaans (veel/vet/zoet) bij Mimi's CafĂ©, aan de overkant van ons hotel. 
Dan pakken we de auto en rijden in 45 minuten naar de Ontario Mills shoppingmall. Want ja, je kunt niet in de VS geweest zijn zonder te shoppen natuurlijk! We slaan weer aardig in voor ons alle 4.
Eind van de middag zijn we er wel klaar mee en is de portemonnee ook leeg. We rijden terug naar ons hotel. Peter en de kids gaan nog even zwemmen en ik koop alvast kaartjes voor Disney waar we morgen naartoe zullen gaan. Peter haalt broodjes bij Subway en die eten we op onze kamer op. Resa en ik kijken nog naar het vuurwerk buiten en dan gaan we lekker slapen.

3 opmerkingen:

 1. O dat shoppen daar,heerlijk ! Jammer dat de dollar niet zo gunstig staat als een paar jaar geleden. Maar toch :-) Goed geslaagd zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jullie zijn echt goed geslaagd! Wij houden er ook van hoor lekker shoppen in the States!
  Morgen ook een gave dag voor de boeg! Disney altijd magisch en geweldig! Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Wat een ervaring vanuit je kamer het vuurwerk zien! Heel benieuwd naar jullie Disney dag, have fun!

  BeantwoordenVerwijderen