dinsdag 12 juli 2016

Vroeg wakker en naar Anaheim

12 juli 2016

4.00 uur en klaar wakker: zo begon onze eerste dag in Los Angeles. We geven de kids de laptop met filmpjes en proberen zelf nog wat slaap te pakken. 
We staan uiteindelijk om 6.30 uur op. We douchen, pakken de koffers in en gaan naar beneden voor ontbijt. Bij ons hotel is een ontbijt inbegrepen, dat kom je niet heel veel tegen in de VS. Het is een prima ontbijtje op onze eerste ochtend. We logeren trouwens in het Comfort Inn Cockatoo. Een vrij eenvoudig hotel maar het heeft heerlijke bedden, een grote, rustige kamer en is dichtbij het vliegveld. We halen de auto uit de parkeergarage en laden de koffers in. We rijden in 40 minuten naar ons volgende hotel voor de komende nachten: Howard Johnson in Anaheim. Inchecken kan eigenlijk pas na 15.00 uur maar er is al een kamer beschikbaar voor ons, heel fijn! We kleden ons om en gaan naar het zwembad met het waterpiratenschip. Er zijn 2 zwembaden bij ons hotel.
Het is lekker rustig, de kids genieten van het waterpark en wij op een bedje onder een parasol. Want het is behoorlijk warm en zonnig vandaag.

Na een tijdje gaan we zwemmen in het andere zwembad. Ook daar hebben we het zwembad vrijwel voor onszelf.
Wanneer we het zat zijn gaan we naar onze kamer en gaan douchen. We besluiten een kijkje te gaan nemen in Downtown Disney. We moeten in beweging blijven want die man met de hamer ligt op de loer...we voelen het wel, 9 uur tijdverschil! We hebben de kids beloofd om bij Build a Bear in Downtown Disney te gaan kijken voor nieuwe kleertjes voor "panda" en "vriendje". Deze knuffels hebben ze 2 jaar geleden bij Build a Bear in Florida gemaakt. Ze kunnen bijna niet kiezen uit de vele soorten kleertjes, zo leuk allemaal! Resa kiest uiteindelijk voor een setje cheerleader kleertjes en Viggo voor Hulk kleertjes.
Bij een Italiaans restaurant in Downtown Disney gaan we eten. We bestellen een pizza die we delen met elkaar, en dit is de middelmaat! We krijgen deze pizza niet eens op met z'n 4-en.
Na het eten zijn we het zat en te moe om verder nog rond te kijken. We rijden terug naar ons hotel en gaan allemaal op tijd slapen.

4 opmerkingen:

 1. Wat herkenbaar, de man met de hamer. Bij ons ging het op dag 2 al stukken beter. Geniet er lekker van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heerlijk allemaal, leuk zwembad en heerlijk eten! Top dag en ja het tijdsverschil 6 of 9 uur is net even heftiger!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is behoorlijk pittig 9 uur tijdsverschil, maar alles went ook dat! Lekker ontspannen dagje in het zwembad en Downtown Disney altijd leuk! Fijne dag morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar de flinke jetlag. eerst maar ff rustig bijkomen.
  have fun!

  BeantwoordenVerwijderen