vrijdag 15 juli 2016

Manhattan Beach

15 juli 2016

Poeh...ik ben weer om 5.15 uur wakker, het wil nog niet echt lukken met uitslapen hier....maar goed, dan heb je wat aan je dag. Ik heb alle tijd om het blog te schrijven terwijl de rest nog lekker ligt te slapen. Als iedereen wakker is pakken we de koffers in en gaan dan ontbijten bij Pandera, heerlijke bagels! We hebben daarna nog tijd om te zwemmen want we hoeven pas om 12.00 uur uit te checken. 
Om 12.00 uur checken we uit en rijden we naar ons volgende hotel, Springhill Suites Manhattan Beach. Er is al een kamer voor ons beschikbaar, dat is erg fijn! We pakken de koffers uit en gaan dan op weg naar het strand van Manhattan Beach. Op Manhattan Beach is het beachvolleybal "uitgevonden" en deze week is er een groot beachvolleybaltoernooi hier. Het kost ons veel moeite om een parkeerplaats te vinden maar uiteindelijk hebben we geluk. We hoeven niet ver te lopen naar het strand. Het is een echte beachplaats en er hangt een fijne sfeer op het strand.
Er zijn enorme golven in zee. Peter gaat met de kids niet te ver zee in. Ze vinden het prachtig die hoge golven.
Aan het eind van de middag lopen we de pier op. Op de pier is een klein aquarium en we kijken even binnen.
De kids mogen aan zeesterren en een zeekomkommer voelen.
De parkeermeter loopt bijna af dus we lopen terug naar de auto. We hebben wel trek in een biefstuk en zoeken een Outback Steakhouse op in de navigatie. We eten onze buikjes vol, en nemen op speciaal verzoek van Viggo ook nog een toetje.
We vragen ons de hele dag al af waarom de Amerikaanse vlaggen hier halfstok hangen. Ik vraag het na bij de receptie en de dame achter de balie vertelt dat er weer een aanslag gepleegd is in Europa en uit solidariteit met de slachtoffers de vlaggen halfstok hangen. Op onze hotelkamer lees ik op internet het nieuws....vreselijk....


4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heerlijk uit allemaal, strand, zee en lekker eten! Viggo kijkt wel heel verlekkerd naar zijn toetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekkere ontspannen dag met wat zwemmen en op het strand relaxen! En heerlijk uit eten!
  Het lijkt wel vakantie!
  Ja het is een vreselijke wereld waarin we leven soms. Genieten jullie maar lekker daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie waren lekker aan 't genieten en dan gebeurd er zomaar weer iets vreselijks aan de andere kant van te wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na een pretpark dag een heerlijke strand dag. prima afwisseling en de kids genieten zo te zien. dat toetje heeft hij toch niet alleen op gegeten ? :-)

  BeantwoordenVerwijderen