woensdag 29 juli 2015

Cirkel is weer rond: terug waar we begonnen

29 juli 2015
Ik ben weer vroeg wakker vanmorgen. De rest slaapt lekker uit.
We gaan ontbijten en genieten van de laatste uurtjes in Hotel Bahia del Sol. We pakken de spullen in, checken uit en rijden om 11.00 uur weg. Een lange autorit vandaag. In totaal "maar" 272 KM maar met het verkeer hier in Costa Rica ben je dan ruim 4,5 uur onderweg. Je rijdt vaak niet harder dan 50 KM per uur.
Onderweg maken we een paar (plas)stops, onder andere bij de Burger King.
We genieten nu ook weer van de wisselende en mooie landschappen om ons heen.
Als we in de buurt van Alajuela komen zien we enorme regenwolken. Het weer is zoals we ons ook voelen: een beetje triest...
We hebben echt nog geen zin om naar huis te gaan!
We rijden door de drukke straatjes van Alajuela en we tanken de auto vol.
Om 16.30 uur komen we aan bij ons hotel, Buena Vista. Hier hebben we bij aankomst in Costa Rica de eerste 2 nachten gelogeerd. Voelt wel vertrouwd en het lijkt alsof we hier eeuwen geleden zijn geweest. We hebben zoveel gezien en meegemaakt in de tussentijd!
We halen de spullen uit de auto en Peter haalt met vochtige doekjes de chocoladevlekken van de achterbank (oeps!). De auto wordt om 18.00 uur opgehaald door een medewerker van het verhuurbedrijf. We maken nog even een fotootje van onze auto die ons overal veilig heeft gebracht.
We missen het andere Nederlandse gezin wel een beetje hier! We sturen ze een berichtje dat we zijn aangekomen in Alajuela. Zij vertrekken morgen hiernaartoe dus we zien elkaar niet meer hier.
We eten in het restaurant in het hotel. En kletsen met de kinderen over de vakantie. Wat we allemaal gezien en meegemaakt hebben met elkaar. Wat is het fijn om te kunnen reizen met ons gezin en zoveel mooie herinneringen met elkaar te maken!
Morgen worden we om 12.00 uur opgehaald en gaan we weer een lange vliegreis tegemoet.
Eerst vliegen we naar Panama en dan met KLM naar Amsterdam.

1 opmerking:

  1. Jullie hebben inderdaad een prachtige reis gemaakt en ik heb met heel veel plezier meegelezen, behalve die spinnen foto's, daar ben ik echt heel bang voor! Jullie hebben stoere kids die vast de vakantie van hun leventje hebben gehad!
    Goede reis terug en als het goed is komen jullie met goed weer aan in Nl.

    BeantwoordenVerwijderen