maandag 2 november 2015

29 oktober: de terugreis

We doen de laatste spulletjes in de koffer en sporttas. Op de heenweg hadden we 1 koffer meegenomen met daarin een sporttas. De sporttas hebben we op de terugweg nu wel nodig door al onze aankopen in Las Vegas. We gaan nog een keer ontbijten bij het ontbijtbuffet in ons hotel. We checken uit en rijden in 10 minuten naar het vliegveld. We leveren de auto in en gaan met de shuttlebus naar het vliegveld. Om 11.30 uur vertrekt ons vliegtuig naar Minneapolis. Het is een vlucht van ongeveer 3,5 uur. We maken nog wat foto's van het landschap onder ons.
De vlucht verloopt rustig. In Minneapolis (onze 5e staat deze week: Minnesota) hebben we ruim 3 uur overstaptijd en we gaan wat eten bij Chili's. De vlucht naar Amsterdam vertrekt op tijd en verloopt ook prima. Na 8 uur vliegen we weer boven ons mooie Nederland. Rond 10.30 uur landen we op Schiphol.
We gaan snel naar de bagageband om onze spullen op te halen en nemen de shuttlebus naar P3 en halen de auto op.We zijn nog net op tijd om de kids uit school te kunnen halen. Ze zijn blij ons weer te zien en wij natuurlijk ook om onze kids weer te zien! Ze hebben een leuke week gehad met oma en tante in huis. We hebben een fantastische reis gehad naar Las Vegas!! We hebben een fijne combinatie gedaan van stad en natuur. Las Vegas is echt een aanrader om eens te bezoeken, maar ga wel in het najaar, dan is de temperatuur aangenaam. En de natuurparken rondom Las Vegas zijn echt het bezoeken meer dan waard.

2 opmerkingen:

  1. Zag je linkje op het Florida Forum, en heb even de verslagen gelezen. Heerlijk om er even met zijn tweetjes op uit te gaan. LV staat ook op mijn verlanglijstje, maar nu ik zie dat je ook makkelijk vanuit LV natuurparken kunt bezoeken komt het nog wat hoger op mijn lijstje :-) Bedankt voor het leuke verslag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke reis! We hebben deze in 2010 gedaan, en ongeveer hetzelfde gedaan! Prachtig vonden we het.
    Het was erg leuk om je verslag te lezen, mooie foto's ook!!
    Als ik het zo weer zie, wil ik TERUG!! haha, maar eerst nog een keer naar Florida in 2016:)

    BeantwoordenVerwijderen