zondag 6 december 2015

Vakanties 2016

Het is inmiddels december geworden. Nog een paar weekjes en dan is het 2016! We hebben ook in 2016 weer een paar erg leuke vakanties geboekt. Begin 2016 gaan we met familie en vrienden een weekje skiën. De kids starten op 2 januari met skiles bij Snowworld in Zoetermeer. Viggo gaat voor het eerst skiën. Resa heeft al eerder les gehad in Snowworld en dat was erg goed bevallen. Nu duimen dat er genoeg sneeuw ligt.
In de meivakantie gaan we 4 dagen naar Disneyland Parijs.
We logeren 3 nachten in de Newport Bay Club.
In de zomervakantie hebben we weer een mooie reis geboekt. We gaan nog een keer naar Amerika!! We vliegen vanaf Amsterdam via Frankfurt met Lufthansa naar Los Angeles.
Na aankomst halen we de huurauto op en rijden voor onze eerste nacht naar een hotel vlakbij het vliegveld. De volgende dag rijden we naar Anaheim waar we 3 nachten zullen verblijven in hotel Howard Johnson Anaheim.
Dit hotel ligt op loopafstand van Disneyland. We willen 2-dagen tickets gaan kopen en beide Disneyland Parks bezoeken.
Daarna logeren we 3 nachten in Springhill Suites LAX/Manhatten Beach. Dit hotel ligt in de buurt van het vliegveld en op 10 minuten rijden naar Manhatten Beach. We hebben deze locatie gekozen zodat we niet te ver hoeven te rijden naar het vliegveld en het ligt vlakbij strand. Het plan is om wat bekende bezienswaardigheden in Los Angeles te gaan bezoeken.
Dan vliegen we met United Airlines in 5 uurtjes naar Oahu (Hawaii).
We halen de huurauto op op Honolulu airport en verblijven 6 nachten in Waikiki. We willen diverse bezienswaardigheden en stranden gaan bezoeken op Oahu.
Na een weekje Oahu vliegen we met United in 5 uurtjes naar San Francisco. We logeren 4 nachten in een hotel in het centrum van San Francisco. We zullen met het openbaar vervoer de stad gaan verkennen.
Vanuit San Francisco zullen we, via Washington, met United terugvliegen naar Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten