zondag 1 november 2015

25 oktober: Shoppen en The Strip

We slapen wat onrustig onze eerste nacht in Las Vegas en zijn ook al erg vroeg wakker. Dat tijdsverschil van 9 uur is toch best lastig voor je lijf. Maar vroeg wakker worden is niet erg, dan hebben we lekker een lange dag. We besluiten in het hotel te ontbijten. Het is een enorm ontbijtbuffet waar je echt de meest rare dingen kunt krijgen naast eieren, pannenkoekjes en wafels: mosselen, rivierkreeftjes, taco's, bami....je moet er maar zin in hebben! Peter wel hoor, hij neemt gewoon een bordje bami als ontbijt. Na het ontbijt pakken we de auto en rijden naar een supermarkt. We slaan een pak van 36 flesjes water in. Op The Strip betaal je zo 3 dollar voor een halve liter water, nu zijn we 5 dollar kwijt voor 36 flesjes, we blijven tenslotte Hollanders! Daarna rijden we naar het beroemde Las Vegas sign voor een foto. Er staan al een paar mensen maar we zijn snel aan de beurt voor onze foto.
Dan rijden we naar de Las Vegas Premium Outlet North Shopping mall. We slagen goed voor kleding voor onszelf en de kids bij Guess en GAP. Na een paar uurtjes in de shopping mall zijn we het wel zat en rijden naar The Strip. We parkeren onze auto. Parkeren is op The Strip geen probleem, in alle hotels zijn gratis parkeergarages. We lopen door het enorme Venetian hotel. In het hotel kun je met een gondel varen alsof je in Venetiƫ bent, grappig om te zien. Verder zijn er enorm veel dure winkels.
We lopen het hotel weer uit The Strip op en gaan een kijkje nemen in het volgende hotel: Caesars Palace. Ook een enorm groot hotel met ook weer heel veel (dure) winkels. We nemen ook een kijkje in het casino. We kijken onze ogen uit. We willen weer naar buiten maar hebben wat moeite om de uitgang te vinden. Ook hier is het weer zo groot!
We gaan wat eten bij Outback, we kiezen een heerlijke biefstuk en spareribs. Als we buiten komen is het inmiddels al donker geworden. We lopen nog een klein stukje over The Strip en besluiten dan terug te gaan naar de auto, we zijn allebei best moe inmiddels. Maar...we kunnen de parkeergarage en de auto niet meer terugvinden! We denken dat we in de parkeergarage van The Venetian staan maar daar aangekomen lijkt de parkeergarage totaal niet op die waar we de auto geparkeerd hadden. Na wat ronddolen in het hotel blijkt dat we in de parkeergarage in het hotel daarnaast staan. Gelukkig vinden we de auto dan weer snel terug. Het is allemaal ook zo groot in Las Vegas en ook de hotels zijn net een doolhof van gangen. We rijden terug naar ons hotel en gaan slapen. Het was een mooie eerste dag in Las Vegas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten