donderdag 12 mei 2016

Ochtend Disneyland Park en weer naar huis

We zijn wat later wakker. We pakken de tassen alvast in, gaan ontbijten en brengen dan onze spullen naar de auto. We zien dat de shuttlebus dan net stopt voor het hotel en we besluiten heel lui ons voor de deur van het park af te laten zetten. Rond 10.00 uur zijn we weer in het Disneyland Park. We lopen meteen door naar "Dombo's Circustrein". Maandag vonden we de wachttijd te lang en nu zijn we gelijk aan de beurt. Viggo wil nog een keer in "Dombo de vliegende olifant" en ook daar hoeven we niet lang te wachten. Dan gaan we nog een keer draaien in de theekopjes. Bij "It's a small world" is het ook rustig en we gaan zelfs op Viggo's verzoek 2x achter elkaar erin (kan het liedje niet meer horen! :-)). Peter en Resa gaan het doolhof in.
Viggo en ik wachten buiten en ik verbaas me over de outfits van de passerende mensen. Van Engelsen in trainingspakken uit de "good old gabbertijd", oude velletjes in Roy Donders huispakken met teksten als "Babe" erop tot volwassen mannen en vrouwen met Mickey Mouse t-shirts: someone call the fashionpolice!!. Attractie op zich dus... We lopen daarna door naar de carrousel en doen een rondje.
We kijken nog wat rond bij en in het kasteel.
We rusten even uit op een bankje voor het kasteel en snacken popcorn. We overleggen wat we nog willen doen en besluiten naar de "Buzz Lightyear Laser Blast" te lopen. De wachttijd is ook hier kort en we verslaan nog 1x met onze laserguns de bad guys. Weer buiten zien we dan de wachttijd bij Autopia ook kort is. Hier zijn we nog niet in geweest. Met futuristische auto's kun je rijden op een baan en moet je zelf gas geven, remmen en sturen. De kids mogen allebei sturen, ze vinden het helemaal leuk!
Het is inmiddels 14.00 uur geworden en we besluiten terug te lopen naar de auto. We eten een broodje in Disney Village en rijden dan weer naar huis. Files vallen mee onderweg (wel een enorme stortbui in Frankrijk!) en we zijn rond 21.00 uur weer thuis. We kijken terug op een paar leuke, gezellige dagen in Disneyland Parijs!! Nog een paar weken en dan gaan we eens kijken hoe het daar is :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten